Interview met Evy Gruyaert + Winactie!

Wie kent de app ‘Hardlopen met Evy‘ niet? Een vriendelijke Belgische stem die je via een app op je telefoon aanmoedigt tijdens het hardlopen.  Dat ik ooit met deze Belgische stem zou bellen, had ik nooit gedacht. Het resultaat van een ruim halfuur durend telefoon gesprek is onder andere een motiverende winactie geworden!

Benieuwd naar wat Evy en ik besproken hebben? Hoe deze app jou aan het hardlopen kan krijgen? En natuurlijk wat je kunt winnen? Lees maar mee! 🙂

Even voorstellen…

Dit wordt geen uitgebreide biografie, maar toch even voorstellen: Evy Gruyaert, 38 jaar, 2 jonge kinderen, all round werkend in de media, onder andere als tv- en radio presentatrice.  Maar bovendien dé stem achter de app ‘hardlopen met Evy’ en ‘Yoga met Evy’. 

En dat wist ik nog niet! Blijkbaar heeft Evy ook een app voor Yoga.

Yoga met Evy 🙏🏻

Het is goed om als hardloper aan yoga te doen. Ik heb hier zelf ook een aantal dappere pogingen tot gedaan. Zo kocht ik het boek ‘Yoga helpt’.  Het is best lastig om jezelf in allerlei houdingen te buigen, terwijl je ondertussen ook probeert lezen… #onhandig 🙈

Evy moet lachen als ik haar dit vertel. ‘Dit is precies de reden waarom ik deze app ontwikkeld heb. Met ‘Yoga met Evy’ worden de yoga oefeningen in beeld en geluid uitgelegd.’

Je kunt met de app een aantal lessen gratis proberen. Daarnaast kun je extra lespakketjes kopen.  Van ‘Yin yoga’  tot ‘zwangerschapsyoga’ (wie weet voor in de verre toekomst 😉 ), van ‘yoga voor sporters’ tot zelfs (binnenkort) ‘dogyoga’, yoga met de hond. Evy vertelt enthousiast verder dat er lessen zijn voor beginners, maar ook voor gevorderden.

Ik ben helemaal enthousiast. Zoals Evy het mooi beschreef: hardlopen is vaak meer gericht op competitie, jezelf verbeteren, meer Westers. Yoga heeft niets van competitie in zich, het gaat over bij jezelf komen, meer Oosters. Door beide uit te oefenen kom je in balans.

Hardlopen met Evy🏃‍♀🏃‍♂

Doordat ik zo mega enthousiast reageer op haar Yoga app, vergeten we het bijna te hebben over de ‘Hardlopen me Evy’ app. Ik heb zelf er nooit mee getraind, aangezien ik bijna nooit met mijn telefoon ga hardlopen. Ik biecht op aan Evy dat ik eigenlijk weinig weet van haar app, behalve dan dat mensen die willen beginnen met hardlopen er super enthousiast over zijn.

Evy vertelt dat je met haar app voor alle afstanden kunt trainen. Er zijn zelfs specifieke trainingsschema’s beschikbaar in aanloop naar bepaalde hardloopwedstrijden. Handig!! De meeste mensen die trainen met Evy maken gebruik van het beginnerspakket. De app motiveert je niet alleen om te beginnen met hardlopen, maar ook om door te gaan.

 

Reacties op de app

Evy krijgt veel positieve reacties op de app. Veel mensen vinden het lastig om te beginnen met hardlopen. Ze vinden het ‘alleen’ lopen eenzaam, maar samen lopen nog te eng. Plus je moet net iemand kennen die op hetzelfde niveau traint als jij. Door de app hebben lopers het gevoel dat ze toch samen trainen met iemand (namelijk met Evy 😛 ).

De mooiste reactie die Evy gehad heeft kwam van een 50-jarige vrouw die in haar huwelijk onderdrukt werd. Ze geloofde niet in zichzelf. Door met de app te gaan hardlopen lukte het haar om het hardlopen vol te houden, om fysiek beter voor zichzelf te zorgen en daardoor opnieuw in zichzelf te gaan geloven. Ze heeft uiteindelijk de knoop durven doorhakken om uit het huwelijk te stappen, doordat ze er eindelijk vertrouwen in had dat ze zelfstandig dingen kon bereiken. Dankzij het hardlopen.

Prijzen winnen met hardlopen 😏

Behalve met haar stem, weet Evy hardlopers ook te motiveren met mooie prijzen.  Evy is recent gestart met een nieuw community concept. Elke week en maand zijn er uitdagingen ‘challenges’ waaraan je kunt deelnemen. Je registreert je eenmalig via de site, de app synchroniseert je gelopen afstand automatisch en je maakt kans op mooie prijzen. Van een nieuwe runningoutfit tot zelfs een apple watch (omg!)

WINACTIE!

Conclusie van ons gesprek: we willen allebei mensen aan het hardlopen krijgen. Vooral omdat het onszelf zo ontzettend goed doet.  Zij grootschalig met haar beroemde app, ik op een iets kleiner niveau in mijn omgeving en met mijn Instagram account.

En zo ontstond deze winactie! Dus wil je zelf ook gaan trainen met ‘Hardlopen met Evy’? Of lijkt het je leuk om dit aan iemand kado te geven? #hoezomotiverendkerstkadootje 😉 Laat het me weten!

Ik ga namelijk 3 codes weggeven om met de app van Evy te gaan trainen! Waarom zou jij graag met Evy willen gaan lopen? Of wie wil jij een extra stok achter de deur geven om te blijven rennen in deze donkere en koude dagen. Want geloof me hardlopen in de sneeuw, wind en vrieskou heeft écht zijn charmes 😍

Je kunt een reactie plaatsen onder deze blog, via Instagram of een mailtje sturen naar celestelove2run@gmail.com

 

 

 

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Op 1e kerstdag (25 december) maak ik de 3 winnaars bekend!

 

Liefs Celeste

 

PS. Mocht je vragen hebben over de app zelf dan kun je altijd mailen naar evy@hardlopenmetevy.com

 

 

5 gedachtes over “Interview met Evy Gruyaert + Winactie!

  1. Hoi Evy, ik ben bekend met het allereerste loopprogramma. Ik ben daar twintig keer mee gestart, maar nooit verder gekomen dan les twee. Het gaat gewoon te snel. Ik moet gewoon langzamer opbouwen. Ik start echt van nul. Als de app een programma heeft voor echt startende lopers dan doe ik mee met deze prijsvraag. Ik geef niet graag op.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik wil graag 1 van de codes winnen. Ik ben het zat om op de bank te zitten en niks te doen… maar de drempel is nog hoog.. zelfvertrouwen Tjakka heb ik nodig.. willen jullie me een zetje in de goede richting geven?

    Geliked door 1 persoon

  3. Als er ook schema’s zijn voor de wat langere afstanden ding ik graag mee! Ooit begonnen met de podcasts tot 5 km, in de tijd zonder smartphone. En afgelopen jaar mijn eerste halve marathon gelopen. Dat was geen groot succes met 30 graden en verdient dus een tweede poging. Helaas is mijn motivatie op dit moment ver te zoeken, dus ik hoop dat Evy me kan helpen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.