Wie ben ik?

Over mij


Mijn naam is Celeste, ik ben 28 jaar. Ik woon in Utrecht. Momenteel werk ik als arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Naast mijn werk en opleiding heb ik een grote hobby: duursport! Voor mij dé manier om na een dag vol (heftige) indrukken mijn hoofd te resetten!

Hoe het begon…

Begin 2016 ben ik begonnen met rennen en dat beviel goed! Zo goed, dat ik het graag met de rest van de wereld wou delen. Dit deed (en doe ik nog steeds) via mijn Instagram account. Niet alleen deel ik graag mijn hardloopervaring, maar ik hoop met met mijn account ook anderen te stimuleren en motiveren om te gaan hardlopen. Vandaar dat ik gekozen heb voor de naam: Celeste_love2run in plaats van Celeste_loves2run.

Tijdens mijn voorbereidingen voor mijn eerste marathon (de marathon van Amsterdam, 15-10-2017) heb ik voor het eerst een 3-delige blog geschreven over mijn ‘Road 2 TCS Amsterdam’. Ik kwam erachter dat ik niet alleen graag praat over hardlopen, maar het ook leuk vind om erover te schrijven. En zo ontstond de website waarop je nu een kijkje aan het nemen bent!

Wat nog meer?

Helaas kwam ik ook in aanraking met blessures. Om toch actief te kunnen blijven, ben ik begonnen met zwemmen en fietsen. En zo kwam ik terecht bij een ‘vierde sport’:  triathlon. 

Mijn favoriete afstand?

Dan kies ik toch voor de marathon. Tot nu toe heb ik er vier gelopen. Een marathon uitlopen heeft zo iets magisch en is zó verslavend.

Enjoy!

Via mijn blog deel ik mijn hoogtepunten op sportgebied, maar soms ook een persoonlijke blog over mijn ervaringen als net startende dokter. Verder hou ik hier mijn Persoonlijke Records bij, je vindt de geplande wedstrijden en een aantal reviews.

Ik sta natuurlijk altijd open voor nieuwe blog suggesties!

Veel leesplezier!

 

Liefs,

Celeste

Via de contactpagina sta ik altijd open voor vragen, opmerkingen of adviezen!